SHRNUTÍ ROKU 2016

01.01.2017 00:00

Rok 2016 byl pro nás spíše v rodinném duchu. Kromě jedné zkoušky a jedné malé výstavy se Bagsík v tomto roce věnoval především radovánkám se svou rodinou a občasnému cvičení. 

19.3.2016 složil Bags s páníčkem úspěšně stopařskou zkoušku FPr 1 ( ZKO MĚLNÍK, rozhodčí Karel Nedvěd, 88 bodů)

4.9.2016 - Krajská výstava psů Louny, Bags z Kraje bíle pěny (výborný 1, vítěz třídy, krajský vítěz ) Bags rozhodně nezapomněl co se na výstavách sluší

Od září nás trápily obavy o Bagsovo zdraví. Občasné kulhání, nás přimělo odepřít mu jeho milovaný míček a nechat ho více odpočívat. Zkrátili jsme procházky, schovali hračky, ale k ničemu to nevedlo. Nasadili jsme výživu a rentgeny potvrdily (kolena, kyčle, lokty, prsty), že je vše v nejlepším pořádku. Neprojevil ani bolest při důkladném vyšetření na vet.. Nyní už zase chodíme na procházky a hrajeme si jako dřív....uvidíme kam se to bude ubírat dál. Energie má Bags víc než dost, tak doufám, že se vrhneme zase do aktivního cvičení (stopy, poslušnost, obrany?) a rádi bychom se občas proběhli i ve výstavním kruhu....když to děti dovolí:-))). Doufám, že letos bude naše aktivita vyšší než v tom roce uplynulém:-)